PDA

View Full Version : Focus problem in combo boxes



nitinfuture
25 Jul 2010, 2:17 AM
Hi,
I am getting very strange problem with the combo boxes. For Example, I have two combo boxes. First I type something in the first combo box and then I click on the second one (that means I am putting focus on the second one) but it automatically takes the focus on the first one that means cursor goes to the first combo box. when I click again on the second combo box then it takes the focus. I am not getting what could be the reason for that. Also I am setting the tab index for them.

Any help will be appreciated.

Thanks & Regards,
Nitin

sven
26 Jul 2010, 2:17 AM
You should try to post some fully working testcase that implements EntryPoint. Code says more than 1000 words.

nitinfuture
26 Jul 2010, 8:26 AM
yeah..I'll try to reproduce the problem in a smaller code and then i'll post.