PDA

View Full Version : Unable to click CheckboxSelectionModel header column



RajaSelvaraj
10 Aug 2010, 1:42 AM
Hi,

I have treepanel and Grid(xtype) inside the Panel. I have included CheckboxSelectionModel in grid,
checkboxes are coming but unable to click the Checkbox column in header.

Thanks,
Raja S

jarrednicholls
10 Aug 2010, 6:57 AM
Hi Raja,

During Design time, you will not be able to click on that header to toggle the checkbox. And just to note, there is a bug with inline editing of columns when a checkboxselectionmodel is supplied...the wrong column will be edited. This is a bug we are working on for the next release.

Thanks.

intro
11 Aug 2010, 5:20 PM
mabe it is trigger_action:all when i put that for check box it start to work B)