PDA

View Full Version : LoadPage From Store



sindibad
2 May 2011, 12:30 PM
Hello,
I try to use the function loadPage from Store but it's same not work wel beaucouse when i execute it the sencha touch load all data from store !!!!
sample :
store.pageSize=10;
store.start=1;
store.on('load',function(store,result,stat){
alert('result.length ='+result.length);
});
store.loadPage(1);

done all size of store and not pageSize!!!!

my question is How to use store.loadPage

Thank you in advance

flyingto
17 Aug 2011, 8:33 PM
I have the same problem.
Is there anybody who know it.

flyingto
18 Aug 2011, 7:18 PM
I know the reason,the loadPage() function does not paging store itself,it only passes several parameters in url to server(e.g page,limit).