PDA

View Full Version : Is it possible to render two children using the fit layout?



jay@moduscreate.com
11 Aug 2011, 11:40 AM
Just wondering... :)

tobiu
11 Aug 2011, 12:26 PM
hi jay,

a nice test question :)

as you already know, fit is only designed to fit a single item. In case you want to use 2-x, you will go for the hbox or vbox layout and use fit inside of each container.


best regards
tobi

jay@moduscreate.com
11 Aug 2011, 12:36 PM
Thanks Tobi. ;) I forgot how that worked. :)

mitchellsimoens
12 Aug 2011, 6:06 AM
Thanks Tobi. ;) I forgot how that worked. :)

Are we padding stats now?! :)

jay@moduscreate.com
12 Aug 2011, 8:32 AM
negative. Was trying to test out the new Q&A :)