PDA

View Full Version : reconfiguring plugins after grid reconfigure in gridpanel



Vamsi KP
14 Sep 2011, 12:38 AM
I need to reconfigure summary plugin after grid reconfigure. Can anyone let me know how to do the reconfiguring of summary plugin after grid reconfigure

below is the reconfig code.
var GRIDCM = new Ext.grid.ColumnModel({
defaults: {
width: 120,
sortable: true
},
columns: [{dataIndex: 'start_date',header: 'Start Date',width: 100, align: 'left', tp:'string',renderer:Ext.util.Format.dateRenderer('m/d/Y')},
{dataIndex: 'end_date',header: 'End Date',width: 100, align: 'left', tp:'string',renderer:Ext.util.Format.dateRenderer('m/d/Y')},
{dataIndex: 'Status',header: 'Status',width: 100, align: 'left', tp:'string'},
{dataIndex: 'eom_booked',header: 'EOM Booked',width: 100,align: 'right', renderer: usMoneyWODecimalNFT, tp:'decimal',summaryType: 'sum'},
{dataIndex: 'mtd_ama',header: 'MTD AMA',width: 100,align: 'right', renderer: usMoneyWODecimalNFT, tp:'decimal',summaryType: 'sum'},]
});
this.NFTGrid.reconfigure(this.NFTGridStore, GRIDCM);

====
Thanks & Regards
Hari

Vamsi KP
28 Nov 2011, 4:43 AM
Hi All,

I solved this. Here is the solution

this.NFTGrid.plugins[0].cm = GridCM; - If without this below line calls it will give error. So first assign new no. of columns to column model.
this.NFTGrid.reconfigure(this.NFTGridStore, GridCM); - Now reconfigure.
this.NFTGrid.plugins[0].init(this.NFTGrid); - Now call the plugin constructor.

=====
Thanks & Regards
Hari

Vamsi KP
28 Nov 2011, 4:51 AM
Hi All,

I solved this. Here is the solution.

this.NFTGrid.plugins[0].cm = GridCM; - In this I am giving new column model to the grid so that it won't give any error. When we do the reconfig.
this.NFTGrid.reconfigure(this.NFTGridStore,GridCM); - Reconfig with new column model and store
this.NFTGrid.plugins[0].init(this.NFTGrid); - calling plugin constructor. So that it will work fine.

I used this for summary plugin.

=====
Thanks & Regards
Hari