PDA

View Full Version : WOW Your frameworks Extjs wan on Year 2011. Good Job!



SnakeMedia
15 Sep 2011, 2:00 PM
Hello guys,

I find Frameworks Extjs 4.02a very better than Qooxdoo 1.5 :).

Different Extjs vs. Qooxdoo
Part of Javascript:
Extjs = YES = Easy = I LOVE YOU!
Qooxdoo = NO, But it is using config.json heavy coding :(

DATA like json or working with another script like PHP, ASP or XML another language codes
Extjs = YES, Working 100 %
Qooxdoo = Does not work while i must to use extend Javascript like RPC or unknown Connectors :(

Movement?
Extjs = Yes, but it is sometimes crazy:( Please fix sure!
Qooxdoo = Yes, 100 %

Contentmenu?
Extjs = NO, Please update better! WTF?? Why do you use native Contentmenu by browser :( ?
Qooxdoo = YES, nice 100 % - If you clikc right mouseclick when disallowed website = 100 % Good work!

All function like events, and more functions.....?
Extjs = YES, 100 %, complety
Qooxdoo = YES, but some little working = ca. 80 %

Desktop like Adobe Air or Mioplanet Factory ( France's Developer )?
Extjs: YES, YES, Good job! We love you, good developers :)
Qooxdoo: NO, NO, but it has old version works fine on Adobe Air 1.5 :( Haha!

Native Code like with Yahoo User Library or jQuery and more distributable frameworks?
Extjs: YES, complete and supported frameworks = Good job!
Qooxdoo: Yes, sometimes does not work :(

Work all browser:
Chrome, Firefox, Internet Explorer, Netscape, Opera and Safari
Extjs: Yes, yes, yes, yes, yes and yes
Qooxdoo: yes, yes, no, no, yes and yes = haha Why does framewokrs not work Internet Explorer and Netspace?

Work on Mobile Phone and Table Phone:) ?
Java Application, Android
Extjs: Yes, Yes
Qooxdoo: No, Yes

On Display Television like used Android or Adobe Air?
Extjs, Yes working but sometime unknown Display TV like Sony Possible? hmmm?
Qooxdoo, Yes but does not work complety :S Some any Samsung, Sony and Apple iPhone or iPad?? Hmm?

On Display Car like you Google Map?
Extjs: Yes
Qooxdoo: No, because it has still problem.

Generation like Python, Ruby and any shellscript??
Extjs: YES, small, nice! If i do not need this ^^
Qooxdoo: Oh oh too many generating process :( :O

Extjs 4.0, good frameworks - i will try now. Thanks. It is very simpler than Qooxdoo :)

Thanks SnakeMedia

skirtle
15 Sep 2011, 4:55 PM
Contentmenu?
Extjs = NO, Please update better! WTF?? Why do you use native Contentmenu by browser :( ?
Qooxdoo = YES, nice 100 % - If you clikc right mouseclick when disallowed website = 100 % Good work!

Do you mean a context menu? ExtJS has very good support for context menus. For most components or elements a right-click will fire the contextmenu event. Showing a suitable menu is then pretty simple.

Try right-clicking on the rows in the following demo:

http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0.2a/examples/menu/action-grid.html

SnakeMedia
16 Sep 2011, 1:49 AM
Hello,
@skirtle,

Do you mean a context menu? ExtJS has very good support for context menus. For most components or elements a right-click will fire the contextmenu event. Showing a suitable menu is then pretty simple.

Try right-clicking on the rows in the following demo:
I know there. But that is default framework like "Hello Ext".

Now framework has been forgotten context menu when you do not allow with right click . See like this Example ExtJs Desktop with wrong native context menu. That is an error. Please improve Extjs Framework.

But Qooxdoo has been won again Extjs :/ Look example Hello World:)
http://demo.qooxdoo.org/current/playground/#Hello World

a (http://demo.qooxdoo.org/current/playground/#Hello World)nd ExtJs has lost because it has not protection of context menu :( PLEASE UPDATE and IMPROVE NOW!
http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0.2a/examples/window/layout.html

I (http://dev.sencha.com/deploy/ext-4.0.2a/examples/window/layout.html) know becasue ExtJs does not disallowed context menu :(. Improve for context menu correctly! If you are beginner than he/she will try context menu. What does it happen? Nothing like Qooxdoo Framework :)

Thanks i am sorry because i write wrong "n" in "x". :)
SnakeMedia

mitchellsimoens
16 Sep 2011, 4:53 AM
That default behavior of disallowing context menu is not good. This is up to the individual developer to implement and rightfully so.