PDA

View Full Version : [FIXED] Selectfield `default` param not working



olouvignes
16 Oct 2011, 10:09 AM
It does not set a default value as explained in the docs.

Example:

{ xtype: 'selectfield',
name: 'foo',
value: 'third',
options: [
{text: 'First Option', value: 'first'},
{text: 'Second Option', value: 'second'},
{text: 'Third Option', value: 'third'}
]
}

Jamie Avins
17 Oct 2011, 9:02 AM
Thank you for the report.

subimage
26 Oct 2011, 8:45 PM
Confirmed. Can't set selected item on load with this parameter.

lylepratt
12 Jan 2012, 7:30 PM
This still seems to be broken in PR3.

Jamie Avins
13 Jan 2012, 9:12 AM
Reopening this to verify it.

rdougan
16 Jan 2012, 11:18 AM
Sorry, my bad. Will be fixed in the next release.