PDA

View Full Version : app will not load



borden0108
26 Oct 2011, 1:53 AM
My app just shows a blank screen. there is no html code when it renders and just a white screen.
there are no errors either. My request for a file is executed but there is no display by the browser?

I need some help on this please

thanks matt


Ext.setup({// When the program has rendered the above code it will now start the code below.
onReady: function() {



Ext.define("timetable", {extend: "Ext.data.Model", fields: [
{name: 'DayNumber', type: 'string'},
{name: 'PeriodNumber', type: 'string'},
{name: 'PeriodNumberSeq', type: 'string'},
{name: 'DefinitionPeriodNumber', type: 'string'},
{name: 'DefinitionTimeFrom', type: 'string'},
{name: 'DefinitionTimeTo', type: 'string'},
{name: 'ClassCode', type: 'string'},
{name: 'ClassDescription', type: 'string'},
{name: 'StaffID', type: 'string'},
{name: 'Room', type: 'string'},
],
proxy: {
type: 'localstorage',
id: 'modelproxy',
}
});

var calculateDesiredWidth = function() {
var viewWidth = Ext.Element.getViewportWidth(),
desiredWidth = Math.min(viewWidth, 400) - 10;
return desiredWidth;
};




authform = Ext.create(Ext.form.FormPanel,{
id: 'infomation',
layout: 'fit',
method:'post',
centered:true,
url:'https://intranet.trinity.vic.edu.au/CookieAuth.dll?Logon',
width: 400,
standardSubmit : true,
scroll:'vertical',
floating: true,
modal: true,
height:300,
items:[{
xtype: 'fieldset',
width: calculateDesiredWidth,
title: 'Login',
instructions: 'Please complete the information.',
items: [{
name: 'username',
label: 'username',
xtype: 'textfield',
cls:'form-height',
},{
name: 'password',
label: 'password',
xtype: 'passwordfield',
cls:'form-height',
},{
xtype: 'hiddenfield',
name:'curl',
value:'Z2Fdefault.asp',
}],
}],
dockedItems: [{
dock: 'top',
xtype: 'toolbar',
title: 'Intranet Login'
},{
dock: 'bottom',
xtype: 'toolbar',
items: [{
text: 'Cancel',
handler: function() {
authform.hide();
}
},{
xtype: 'spacer'
},{
text: 'Submit',
ui:'confirm',
handler: function() {
authform.submit ({
waitMsg:'Submitting',
success: function(e) {
authform.hide();
window.stop();
}


});
},
}],
}]
});




var editBtn = Ext.create(Ext.Button,{
text: 'Settings',
handler: function() {
authform.show();
}
});
var spinner = Ext.create(Ext.form.Spinner,{
minValue: 0,
maxValue: 100,
incrementValue: 2,
cycle: true
});


var spinnerBtn = Ext.create(Ext.Button,{
text: 'Select Day',
handler: function() {
spinner.show();
}
});





var offlineStore = Ext.create(Ext.data.Store,{
autoLoad:false,
model: 'timetable',
proxy: {
type: 'localstorage',
id: 'helloworld'
}
});


var onlineStore = Ext.create(Ext.data.Store,{
model: 'timetable',
method:'GET',
autoLoad: true,
proxy: {
type: 'jsonp',
url : 'https://intranet.trinity.vic.edu.au/timetable/getTimetable.asp',
extraParams: {
synID:300068,
room:0,
year:YearNumber(),
term:TermNumber(),
day:DayNumber(),
callType:'student'
},
timeout: 2000,
listeners: {
exception: {
fn: function(proxy, response, operation ) {
offlineStore.load();
offlineStore.sync();
}
}
}
}
});


var panel = Ext.create(Ext.Panel, {
layout: 'fit',
html:'hello',
items:[{
title:'Timetable',
xtype:'list',
store:onlineStore,
itemSelector:'list',
itemTpl: '<tpl>'+'Period {title}: {class}' + '<div id="teacher">{teacher}</div>' + '<div id="room">{room}</div>' + '</tpl>' ,
}]
});
},
});

profunctional
26 Oct 2011, 2:42 AM
Same prob here. I spent hours upgrading to 2.0 by updating everything that was deprecated. Now the screen just goes blank after it loads. I have stepped through and every class is indeed loaded. I came to the conclusion that going from 1.1 to 2.0 is more of a complete re-write than a simple upgrade.

borden0108
26 Oct 2011, 2:48 AM
i just copied the code from the http://docs.sencha.com/touch/2-0/touch/examples/carousel/index.html and made a carousel i then went through and changed the code to suit my self. i added parts of my app in. it only took ten minutes to do this.

copy the sencha-touch-all.js contents into a new file and the contents of the css file as thay change from version to version.

best of luck matt

allenerb
30 Jan 2012, 8:25 PM
Did you guys ever figure out what it was? I'm in the process of trying to update a 1.1.x app to 2.0 beta 4 and I'm having exactly the same problem. I got rid of all the errors, warnings, etc. Now, when I try to load the app, I get a blank screen. Here's the crazy part though. When I'm trying to include a file by adding it to the viewport, this is when I get nothing. However, if, in the file that I'm trying to load, I set the html attribute and put some stuff in there, I'll actually get back the html and it will show on the screen. I'm about to lose all my patience with this. I'm just hoping you guys might have found what it was that was causing your problem?

Thanks,
Allen