PDA

View Full Version : [FIXED] Controller MODELS / STORES / VIEWS new interface is broke



Artistan
10 Jan 2012, 11:55 AM
store selector shows id instead of Class
if you had on old project defined it would mess up those configs
enter class name, hit enter, NULL

enter class name again (2nd time) hit enter, works.
Seems to work on Views, not models or stores

Would be nice to enter class name, hit enter and have the focus go to the add another field to continue typing.
I really need the refs property back to, or is that something that is deprecated now?
thanks!!!

Artistan
17 Jan 2012, 6:24 AM
I really need the refs property back.

Currently keep pasting my refs back into the controllers.
Do I need to be doing this another way????

Artistan
17 Jan 2012, 6:26 AM
Ok, sorry for the confusion.
I have not had access to a change log that I know of, so again, sorry.
The refs property for the controller was apparently moved to a "Behavior".

Thanks.

Phil.Strong
18 Jan 2012, 9:29 PM
Yes glad you found it