PDA

View Full Version : Data grid to generate in tab panel



Kaiser_Wilhelm
25 Jan 2012, 6:48 PM
Right now i have a tab panel with 4 tabs. Inside each tab I have a button and after the user clicks the button I want to generate a data grid inside the 'center' region of the panel. Is this possible? Do i need to have an empty grid first and then generate it with a store? Any help would be greatly appreciated. Thanks

friend
26 Jan 2012, 6:52 AM
For clarity/simplicity, it would probably be best to declare your grid/store in each tab.

In the button click handler, you could then call myGrid.getStore().load() to actually load data.

Kaiser_Wilhelm
26 Jan 2012, 7:59 AM
Thanks this seems to be working. However is there a way to create a grid with a store, hide the data until someone clicks a button?

friend
26 Jan 2012, 9:25 AM
Setting autoLoad: false on the store should prevent it from preloading any data.