PDA

View Full Version : [NOREPRO] SelectField wont deploy without a store



FPXdeveloper_4
9 Feb 2012, 1:15 PM
I have selectFields that I filled in options arrays for. Designer is complaining that "The following components are missing a store:
[List of selectFields] These components will cause runtime errors if you do not supply a store for them. Would you like to continue exporting anyways?"

I click "Yes" but the export doesn't happen. There seem to be 2 bugs here. I should get the prompt in the first place since store is not a required field, and when I do get the prompt and click "Yes" the deploy should happen anyway.

PS, the save works and runs the resulting code runs fine with no errors.

aconran
14 Feb 2012, 3:08 PM
Could you let us know what build this is occurring in? I cannot reproduce in build 276 and/or our current head.

FPXdeveloper_4
15 Feb 2012, 7:22 AM
I can no longer reproduce this bug either. My current build is 276, but I'm not entirely sure if that was the build that the error originally occurred on.

aconran
15 Feb 2012, 9:53 AM
Thanks, I believe this was fixed between 266 and 276.