PDA

View Full Version : How to set css class or id to Desktop application submenu layer.



jimswers
14 Feb 2012, 1:41 PM
Hi,

I have a problem to find how to set padding-bottom style to submenu layer.
I need to define custom css class or ID. But i didn't find the correct way how to do that.
Here is screenshot.

mitchellsimoens
14 Feb 2012, 2:06 PM
You need to set the taskbarConfig on the Desktop to something like:


taskbarConfig : {
startConfig : {
menu : {} // <-- your menu config where you can set cls
}
}

jimswers
14 Feb 2012, 2:18 PM
But this submenu layer not related to taskbar config because this is just layer.

here is screenshot what explains where I need padding.