PDA

View Full Version : Feature Request: relative line numbers in editor mode



albeva
17 Feb 2012, 3:34 AM
Would be nice if line numbers in the editor for functions would be relative to the real location in the file instead of always starting from 1

jschwartz73
17 Feb 2012, 7:39 AM
+1 for this. It makes it very hard to debug without actual line numbers.

aconran
17 Feb 2012, 8:59 AM
Ah this is a good idea and something that I had not yet run into.

If you are looking to set a breakpoint; one easy way is to put "debugger;" statement and then you dont have to scroll the debugger and find it.