PDA

View Full Version : grid plugin



masoud_tamizy
17 Feb 2012, 9:03 AM
a grid can has more than one plugin ?

mitchellsimoens
17 Feb 2012, 9:31 AM
The plugin config can take an array.

masoud_tamizy
17 Feb 2012, 11:07 AM
The plugin config can take an array.
thanks .