PDA

View Full Version : Events gets killed after deploying



Mahatma_Fatal_Error
28 Feb 2012, 11:43 AM
Hi,

I have a leafitemtab event connected to my nestedlist. Everytime I deploy my project, the event gets killed. The code is still there, but the event will not be fired anymore.

aconran
28 Feb 2012, 11:44 AM
Please provide a project that shows the issue.

Mahatma_Fatal_Error
28 Feb 2012, 1:31 PM
do you mean the .xds file or the complete deploy folder?

aconran
28 Feb 2012, 1:48 PM
Archive the project and upload the xda or alternatively upload the entire zipped deploy folder

Mahatma_Fatal_Error
28 Feb 2012, 2:06 PM
The mentioned event is in Views-->MainContainer-->HomeContainer-->MenuList-->leafitemtap

32217

aconran
28 Feb 2012, 2:11 PM
So when it is running in your development environment it works but when it is deployed it fails?

Mahatma_Fatal_Error
28 Feb 2012, 2:30 PM
This is the state before I deploy my project.
32218
The event will be fired in the browser at the correct moment. When it is deployed (again) the event won't come up anymore

aconran
28 Feb 2012, 2:32 PM
Nothing should be changed in the code between those two...

Mahatma_Fatal_Error
28 Feb 2012, 2:35 PM
This is why I'm desperate. Shall I take a screencapture to show you that this issue persists?

aconran
28 Feb 2012, 2:41 PM
No, i believe you but without being able to look at your exact situation where its deployed etc its difficult to debug.

You may want to try looking through the touch forums to see if anyone has any similar experiences. Doesn't look like its a problem specific to the designer.

Mahatma_Fatal_Error
29 Feb 2012, 3:40 AM
I think this problem is in connection to http://www.sencha.com/forum/showthread.php?181288-quot-Illegal-token-quot

32236

Can you help me to fix that ?

Phil.Strong
29 Feb 2012, 7:42 AM
It's such a small image I can't read that to line so well. Let me dl the project and look there

Mahatma_Fatal_Error
29 Feb 2012, 7:49 AM
I'm sorry about that picture. My original pic sizes 1384x319px. I think it gets compresses while uploading.

Here's the project 32239

Phil.Strong
29 Feb 2012, 8:01 AM
any console errors?

it's hosted right (e.g. webserver, localhost)

all the files are loaded correctly see Network tab of inspector (for chrome)

Mahatma_Fatal_Error
29 Feb 2012, 8:26 AM
no errors in the console, it on localhost and all files are loaded.

if i manually set a breakpoint, the method linked the event gets never reached.