PDA

View Full Version : [FIXED] Controller Route problem



hotdp
1 Mar 2012, 2:35 AM
Hi,
If I add a Controller Route and then a Controller Action. The Designer generates invalid code:

32269

Phil.Strong
1 Mar 2012, 10:51 AM
Confirmed this is a bug! *blame*

hotdp
1 Mar 2012, 10:53 AM
For people that have the problem, a temp fix is to insert a dummy Controller Reference.

Phil.Strong
2 Mar 2012, 8:57 AM
wow nice call I was just going to add that. I fixed the bug so next update !