PDA

View Full Version : created by the renderer selectbox does not work on firefox.



ahmax
4 Apr 2012, 11:32 PM
First, I apologize that's not good at English.
I've made using renderer html selectbox in Ext.grid.Panel.Column.
its work in chrome. but its not work in firefox.
show all list in selectbox when i click selectbox.
and i click one of list. I expect change values​​. but Nothing happened.

this is my code.

....
columns: [
{
text: 'requestDate',
width: 100,
dataIndex: 'reqDt',
renderer : cellRnd
},
....

function cellRnd (val, meta, record, rowIndex, colIndex, store) {
if( val == "chk"){
returnHtml = '<select id="select'+ rowIndex + colIndex +'" name="select'+ rowIndex + colIndex +'">';
returnHtml += "<option value="01" selected>true</option>";
returnHtml += "<option value="01" selected>false</option>";
returnHtml += "</select>";
}else{
returnHtml = val;
}
return returnHtml;
}

Does anybody know?

mitchellsimoens
5 Apr 2012, 8:34 AM
May want to check our Skirtle's component column and use a combobox component instead.

http://skirtlesden.com/ux/component-column

ahmax
5 Apr 2012, 11:02 PM
thank, mitchellsimoens (http://www.sencha.com/forum/member.php?22216-mitchellsimoens)
but your link is broken~ check plz

mitchellsimoens
6 Apr 2012, 4:49 AM
thank, mitchellsimoens (http://www.sencha.com/forum/member.php?22216-mitchellsimoens)
but your link is broken~ check plz

Just tried it and it works.