PDA

View Full Version : [FIXED] Function parameters are not validated



bseddon
5 Apr 2012, 11:14 AM
It's possible to define function parameters with the same name. A small one that's not noticeable until the application is executed.

aconran
5 Apr 2012, 11:23 AM
Thanks for the bug report

jjohnston
22 May 2012, 6:43 AM
@bseddon Can you tell us what steps you took to get duplicate parameter names? There should already be validation in place to disallow that.

bseddon
22 May 2012, 6:57 AM
Jason

I've just tried to check an example in Architect and it now growls the name is a duplicate. So this one looks like it's fixed.

jjohnston
22 May 2012, 7:09 AM
Excellent, thanks!