PDA

View Full Version : Invalid combobox and its validation.



punith.mailme
5 Apr 2012, 11:52 PM
Hi guys,

I have this validation to check my comobox was selected or not.
if i will not select value in my combobox and click on button. i am marking it as invalid (markinvalid),

33678


so this is fine,

after this if user clicks anywhere outside the panel all the red borders to show as invalid is removed.


33679





How to resolve this. ??

Thanks
Punith

scottmartin
6 Apr 2012, 7:23 AM
I cannot duplicate this behavior. Loaded a form, set allowBlank to false and clicked anywhere else in the app outside of the panel. The border did not change.

Can you provide more details?

Regards,
Scott.

punith.mailme
9 Apr 2012, 12:01 AM
Thanks Scott,

I was not setting allowblank : false for the reason it will give a tooltip as "this field is required". Also my requirement was to give a custom tooltip for this error and tought i can set the tip as well markinvalid for a field using markinvalid() method.

/:) well i think i need to use allowblank : false and override my toolltip to specific messages. :).


Thanks
Punith

punith.mailme
18 Apr 2012, 11:12 AM
Hi here is the thing y before I was loosing the borders around the field when marked invalid.
It was because I was making the field focus and also making it as invalid.
My be this combination would to work..????

But as I removed the combination of focus and mark invalid. It worked fine..:)

Thanks
Punith