PDA

View Full Version : Second time split button not showing the menu



amitkumarchauhan
13 Apr 2012, 4:27 AM
Scenario:
I have a grid with a toolbar that contains a split button
on click of the menu item of split button I have sent the Ajax call that gets the new column config
and new tbar and new data and the grid is reloaded with the new configuration

but while doing...split button's menu is lost..i.e. Now when I click on the split button arrow it does not
show the Menu.

tvanzoelen
13 Apr 2012, 4:30 AM
Do you have conflicting id's? Maybe use itemId instead of id property on components.

If you add the splitbutton for the second time with the same id without having detroying the first splitbutton, you have problems.

friend
13 Apr 2012, 5:42 AM
Posting a concise code sample would also be helpful.

amitkumarchauhan
13 Apr 2012, 7:04 AM
tvanzoelen (http://www.sencha.com/forum/member.php?32684-tvanzoelen)
Thanks for replying, Actually I have destroyed the whole grid and then again I have recreated it....
so there is no chance of conflicting id...

Thanks friend for suggesting to post the concise code but I m bit confused about what to post since I have written some wrapper inside those wrapper all these things have been done.