PDA

View Full Version : Grid Header filter



Sneha004
19 Apr 2012, 6:17 AM
Hi,

Can anyone suggest me solution for grid header filter.
I did grid header filter Its working fine.
But I need if I'll type 4 characters (say) after that , filter should work.
Now its working when I type single also.

My code is like this

filter : {
xtype : 'textfield',
emptyText : 'Filter',
filterName : 'firstName'
}

THis is written inside the column of of a grid.

Please give some solution as son as possible

Thanks

scottmartin
19 Apr 2012, 6:52 AM
Can I get more detail on your Grid Header Filter? Is this a 3rd party plugin that you are using?
http://www.sencha.com/forum/showthread.php?150918-Grid-Header-Filters

Regards,
Scott.

Sneha004
19 Apr 2012, 9:10 PM
Thank Scott,

Yes, I am using third party for grid header filter on a grid.
I am using plugin as

plugins : [Ext.create('Ext.ux.grid.GridHeaderFilters')]
on a grid.
And on column I am using filter as
columns : [
{
text : 'Current Drivers',
dataIndex : 'CurrentDriver',
filter : {
xtype : 'textfield',
emptyText : 'Filter',
filterName : 'CurrentDriver'
}
}
]
Its working when I enter even single character but its not my requirement.
Then, what will be the result for filtering on grid header after entering minimum 3 characters?

Please clarify my doubts as soon as possible.