PDA

View Full Version : Menu alignment



EvilKnight
20 Jun 2012, 2:13 AM
I have a button menu which content alot of item which is function, around 20.
so i hide the item of function after render it.
this cause my menu to cover the button when clicked first time, but it work fine after the first time.
any help for it?

scottmartin
20 Jun 2012, 2:58 PM
Can you provide a small working example and a screen displaying what you are having problems with?

Scott.

EvilKnight
20 Jun 2012, 11:51 PM
Oh, i fixed it. thanks anyway.
Cause and Solution:
Had 21 item in the button menu.
All the 21 item set to hide = false.
Render the 21 item first.
Than .hide() some of the item according to the condition.
This caused the menu to cover the button, cause due to the screen resolution, the menu with 21 item which first rendered set to show all the items and due to no choice but to block the button.
so what i did was
set the 21 item hide = true.
let it render with 21 item.
than set to .show() to show the menu according to the condition.

hope if someone having this problem understand what I saying.

Cheers!