PDA

View Full Version : Cant' deploy



Rouks
17 Aug 2012, 2:32 AM
I'm using the trial version and have a bug: when deploying the projet, I have a "blank" windows (see attachment) with "running ..." as title, and nothing else happens.
It worked previously but now I get the problem with every project (ExtJS or Sencha)
I have rebooted my computer (Windows 7 64), cleared the %user%/AppData/Local/Sencha, Inc/Sencha Architect 2.0 folder, reinstalled Architect...
I tried different deploy paths, with or without spaces. Current one is "e:/testwww" which is a correct alias in my EasyPHP configuration (webserver is running fine).
Any idea?
Regards,

Rouks
28 Aug 2012, 9:08 PM
No answer?

Phil.Strong
29 Aug 2012, 8:13 AM
Sorry looking into this now.

Phil.Strong
29 Aug 2012, 8:16 AM
e:\testwww is the correct windows path (back slash). I'm not sure this is the issue.

What does the cmd prompt try to run?

Rouks
30 Aug 2012, 11:34 AM
e:\testwww is the correct windows path (back slash). I'm not sure this is the issue.
Tried this: same result



What does the cmd prompt try to run?
Sorry, but I don't understand your question :-/

Phil.Strong
5 Sep 2012, 6:48 AM
well when you click deploy doesn't a Command window pop and run a string of commands?