PDA

View Full Version : Tree Grid LoadMask not displaying the Background data



gameboy87
17 Sep 2012, 11:02 PM
The 1st problem I faced when I was working with Tree grid is that, the load mask is not true by default. But for grid, it is true by default. This has been solved by setting the loadMask:true

The 2nd problem I am facing is the background data is not displayed when the store is loaded....


Please Help ! :-?

Attached the snapshot for reference

38752

scottmartin
18 Sep 2012, 8:16 AM
Is this the initial load? The data is added to the store, then displayed in the grid. How can it display it in the background when it is still loading?

Scott.

gameboy87
15 Oct 2012, 11:56 PM
Yes, it is initial load. But after second load too the data is not shown in the background.

scottmartin
16 Oct 2012, 4:15 AM
Let's start simply .. what is different in the 2nd response from initial load?

Scott.