PDA

View Full Version : error creating native build with command v3



alexesc
7 Nov 2012, 4:24 AM
sencha ant package build is OK.
sencha ant native build is OK. But the iOS Simulator never appeared.

I changed platform to iOS and device to iPhone. All my provisions are valids.
sencha ant native build give an error

[INF] Embedded microloader into index.html
[INF] Packaging your application as a native app to /Users/alexesc/Sites/st/build/native ...
[ERR] failed running native packager
[ERR] Assertion failed: (type_ == stringValue), function asCString, file src/json_value.cpp, line 679.
The application was successfully packaged


[ERR] The following error occurred while executing this line:
/Users/alexesc/Sites/st/.sencha/app/build-impl.xml:120: javax.script.ScriptException: sun.org.mozilla.javascript.internal.EvaluatorException: Java constructor for "com.sencha.exceptions.ExBuild" with arguments "string" not found. (<Unknown source>#673) in <Unknown source> at line number 673



I am using sencha touch 2.1

Follow my packager.json


{
"applicationName":"Headloss calculator",
"applicationId":"com.transparent-blue.headloss",
"bundleSeedId":"46LA97FSB5",
"versionString":"1.0",
"versionCode":"1",
"icon": {
"57":"resources/icons/Icon.png",
"72":"resources/icons/Icon~ipad.png",
"114":"resources/icons/Icon@2x.png",
"144":"resources/icons/Icon~ipad@2x.png"
},
"inputPath":"./",
"outputPath":"../build/",
"configuration":"Debug",
"platform":"iOS",
"deviceType":"iPhone",
"certificatePath":"build/test/package/ios_distribution.cer",
"certificatePassword":"",
"provisionProfile":"build/test/package/headlossdistr.mobileprovision",
"sdkPath":"/path/to/android-sdk",
"sdkPath":"/path/to/android-sdk",
"androidAPILevel":"8",
"permissions":[
"INTERNET",
"ACCESS_NETWORK_STATE",
"CAMERA",
"VIBRATE",
"ACCESS_FINE_LOCATION",
"ACCESS_COARSE_LOCATION",
"CALL_PHONE"],
"orientations": [
"portrait",
"landscapeLeft",
"landscapeRight",
"portraitUpsideDown"
]
}


The error is after

alexesc
7 Nov 2012, 8:08 AM
The described error I get only on mac

trinitrotoluen
9 Dec 2012, 6:31 PM
I got the same error when trying to build to iOS device, but if I built to iOS simulator everything was fine no errors. Any suggestion ?

I'm using Mac OSX 10.6.8

alexesc
10 Dec 2012, 1:21 AM
I finally got it working on mac, but don't remember what was the solution. I did a lot of trial.