PDA

View Full Version : sencha app build looping



pcr
9 Nov 2012, 2:14 AM
hi I tried to build my app with Cmd 3.0.0.

Now I see this message over and over again:

[shellscript] identical app.css
[INF] Compressed 0 of 1 (1 up to date)
[INF] [copy] Copying 1 file to /Applications/Dropbox/CapMan/build/Capman
[INF]

So the build proces is looping.
My app is made with ExtJs 4.1

Any clue why this happens

LB82
12 Nov 2012, 3:00 AM
Same Problem here.

Using "Sencha Cmd v3.0.0.250" on Mac OS.

pcr
30 Nov 2012, 3:05 AM
I don't know why but after regenerate the app with CMD tool the problem is gone.
Just another question about CMD app build for a extjs4 app. I saw only a build all-classes.js after build. Is this normal behavior? So we have to copy all other files like css and thirth party code and made a new .html that loads all files besides all-classes.js???

arvindwill
2 Dec 2012, 10:26 AM
it might happen if the build folder(output folder) path is inside the application/webapp path.