PDA

View Full Version : [DUP] Splitters in VBOX/HBOX layout not working anymore



gatherworks
10 Nov 2012, 3:27 AM
After upgrading to Architect 2.1 Build 670, the splitters added to a VBOX/HBOX layout stopped working (as in you cannot resize the areas anymore)

aconran
13 Nov 2012, 4:20 PM
Thanks for the report! I have opened a bug in our bug tracker.

rbraddy
14 Dec 2012, 11:20 AM
Is this fixed? I am having the same problem (Ext JS 4.1, SA 2.1.0)

rbraddy
3 Jan 2013, 10:23 AM
Any estimate on when a fix will be available for splitters?

jjohnston
4 Jan 2013, 3:59 PM
This will be fixed in the upcoming 2.2 release, which is feature complete and currently being stabilized for release.