PDA

View Full Version : Grid doesn't update if store record values are changed directly (bug?)



jugg1es
16 Nov 2012, 11:33 AM
I'm not sure if it's a bug or if this is by design, but the grid doesn't update its values if the store data is simply changed via direct assignment (record.data.field = newvalue). I had to create a secondary store that I clear out and repopulate each time I need the grid refreshed.

mankz
16 Nov 2012, 11:39 AM
There is no way it could ever know. You need to use the API (the set method) if you want things to work :)

jugg1es
16 Nov 2012, 11:42 AM
Is there some way I can notify the store that data has been updated? Or is there a method I need to use to update the data rather than direct assignment? I looked through the documentation and tried a number of things but none of them worked, so I must be missing something.

jugg1es
16 Nov 2012, 11:45 AM
Nevermind, I think I found it. Thanks