PDA

View Full Version : Does Sencha Cmd not work with a Touch project?



WagsMax
17 Dec 2012, 3:42 PM
I used to build my app with sencha.bat using the following command:
sencha.bat app build testing \\machine\wwwroot\deploydir

That was using the old batch version, and now there is a new Sencha Cmd which I have been successfully using to deploy my extjs projects, but now I want to retrofit the Touch projects to use Sencha Cmd as well... can anyone guide me in the right direction?

ingo.hefti
18 Dec 2012, 7:27 AM
What version of ST are you on? The latest CMDV3 only works with ST2.1+.

pcr
19 Dec 2012, 1:39 PM
To build an app you use Terminal ( iMac) or Cmd (Windows) you need to go to the rootmap where your app is. Then run: sencha app build. That's it.
Of you are on a Windows machine you can create a .bat file with the proper batch commands and run the .bat file.