PDA

View Full Version : 1.0a3 grid drains cpu when the dataModel fetched 0 records



neongrau
8 Mar 2007, 10:03 AM
i noticed that my dev machine came to a crawl whenever i have an initially empty grid.
FF consumes nearly 99% cpu / IE7 takes about 50% unless it fetches at least one record.

neongrau
9 Mar 2007, 2:20 AM
btw, i noticed this only occurs when the "autoExpandColumn" option is set!

wez
20 Mar 2007, 6:17 PM
I noticed this today. My grid is running 99% cpu with autoExpandColumn set. It seems like it is doing it no matter what # rows are returned. I take autoExpandColumn off, cpu is normal.

jack.slocum
20 Mar 2007, 10:26 PM
This is fixed in the trunk. In fact autoExpandColumn got a refactor and is much more powerful.