PDA

View Full Version : Table layout



kescatefou
5 Jun 2008, 11:42 PM
Hello

I have create a ContentPanel (FitLayout) with a TopComponent and a Table and when I render my Table is truncated. No probleme when i remove the TopComponent.

Grandiosa
6 Jun 2008, 3:16 AM
The FitLayout can only have on child component, so you shouldn't really see your table at all :-)

You will get much better help if you take the little effort to provide a small selfcontained example program illustrating your problem.

gslender
6 Jun 2008, 3:45 AM
I think this is a real bug. TopComponent is part of the ContentPanel (same as BottomComponent) and adding a table is only one (1) child component.

But still valid to post a snippet to help confirm bugs...

kescatefou
7 Jun 2008, 12:42 AM
Yes, I have only one widget in my FitLayout. TopComponent is not another widget but add with setTopComponent method of ContentPanel

alt_004
12 Oct 2008, 10:29 PM
Is this already solved? I think my problem is somewhat related.

I have a ContentPanel with FitLayout, with ToolBar as TopComponent and PagingToolBar as BottomComponent. Whenever the window is resized to a smaller size, the BottomComponent is not displayed. When the window is maximized again, the PagingToolBar is 'floating' in the middle of my grid.

I tried reloading the grid again whenever the window is resized, and everything is displayed correctly. However, this was just an experiment, and reloading the grid for every window resize is simply not acceptable.

Can anybody please help me with this? :s

darrellmeyer
13 Oct 2008, 6:05 AM
This is fixed in SVN. See http://extjs.com/forum/showthread.php?t=48183.