PDA

View Full Version : where is good old layout(true)?



obender
9 Jun 2008, 1:08 PM
It looks like the layout(boolean force) was removed.
Is there a way to force the layout now?
It is kind of important.

obender
9 Jun 2008, 1:58 PM
looks like now it is always forced, is this true?

darrellmeyer
9 Jun 2008, 8:16 PM
Layout calls are no longer tied to the container size, rather, resize calls are buffered using a delayed task. This is one of the bigger changes behind the layout performance improvements. With these changes, the "force" option is no longer needed.