PDA

View Full Version : Advanced Combo, Grouping and Totals Grid



darrellmeyer
12 Aug 2008, 7:04 PM
The first alpha release of 1.1 is near. Here is a peak at the the updated combo box, grid grouping, and grid totals.

http://extjs.com/playpen/gxt/combo/
http://extjs.com/playpen/gxt/grouping/
http://extjs.com/playpen/gxt/totals/

http://extjs.com/playpen/gxt/snaps/combo.gif
http://extjs.com/playpen/gxt/snaps/grouping.gif
http://extjs.com/playpen/gxt/snaps/totals.gif

bakachu
12 Aug 2008, 10:45 PM
Looks really awesome, cant wait to try it!

cqiao
12 Aug 2008, 11:41 PM
The column size can be changed by dragging the border in runtime in the totals project.

gslender
13 Aug 2008, 3:22 AM
Darrell,

There are a few browser issues - just looking at the totals demo http://extjs.com/playpen/gxt/totals/

In FF3 the the totals of items is wrong... it seems to be adding on the previous amounts (ie I get 7 Tasks, then 17 Tasks, then 31 Tasks) - my maths is not great, but I'm pretty sure this is wrong /:)

In IE7 the whole grid is rendered wrong - the columns are initially compressed together and it throws a runtime exception (I think this is what cqiao is seeing) - don't ya just love IE 8-|

I also believe there are window resize issues too... but will need to provide test cases for that and will do soon... :s

darrellmeyer
13 Aug 2008, 8:21 PM
Both bugs have been fixed for the totals grid and the code is updated:

http://extjs.com/playpen/gxt/totals/ (http://extjs.com/forum/../playpen/gxt/totals/)

leonate
14 Aug 2008, 2:25 AM
Advanced combo does not work at all in IE7.
Some javascript exception happens when entering any 4-letter word.

Sample works fine in FF3.

darrellmeyer
14 Aug 2008, 7:50 AM
The IE bug with advanced combo has been fixed.

jraue
18 Aug 2008, 5:44 AM
Really looks awesome, very impressive job, can't wait to use it!

Small Bug in IE (not in Opera):
In the Totals examples, you cannot select text in the TextField.

This actually happens in GXT1.0.2 when you add a TextField to a Table.

cqiao
18 Aug 2008, 7:50 PM
after input 4chars, the "loading" comes, but output does not display.

mayurid
15 Jun 2010, 9:41 PM
hi,


help

can u provide me d link to code.. i have downloaded the sdk..its not working.. i want totals.. i am using php,mysql backend..its displaying grid but nothing in the columns

micgala
16 Jun 2010, 12:32 AM
Mayurid, probably you should have created a new thread.
You should also include some piece of code, so we can see why your sample is not working.

If you don't want to do so, try following the sample that displays the total information:
http://www.sencha.com/examples/explorer.html#aggregationrowgrid