PDA

View Full Version : [2.0 M1/M2] Setting width of the StartMenu



misqu
22 May 2009, 9:16 AM
The are no results in calling setMinWidth and setWidth on StartMenu.
StartMenu has always 300px width.

On the other hand when I call setAutoWidth the result is shown on the attached picture.

Thank you.

sven
22 May 2009, 9:22 AM
autoWidth is not supported there.

the setWidth call will be fixed with the next release.

sjzaluk
23 May 2009, 4:45 AM
I am not sure if it has been added in 2.0 yet but can you also add a method to change the text of the Start button if there isn't one already? It would make things really convenient. I know a couple of other forum members also asked for this in the past too.

Thanks,
Steve