PDA

View Full Version : After Refresh Grid comes on first page.



Rupesh
29 May 2009, 3:54 AM
Hi,

We have paging grid and in that we have refresh functionality.

But after Refresh Grid comes on first page not on current page.

please suggest any way for after refresh is should come on same page.


rupesh

etaix
3 Jun 2009, 8:53 AM
Did you use a manual refresh (by code) or did you use the PagingToolbar refresh ?

Rupesh
3 Jun 2009, 9:10 AM
I am using manual refresh.

ehe888
11 Aug 2009, 10:15 PM
If you are manually refresh the PagingGrid then please make sure you have pass the state paramenter Offset, limit to server side if you did not pass the offset parameter then the server program do not know go which page.

Isabella
2 Jun 2010, 5:11 AM
You can destroy the current grid and refresh it again

store.on('load', function()
{
if(Ext.getCmp("grid")) {
Ext.getCmp("grid").destroy();
}
}