PDA

View Full Version : using combobox as editor



bhvijaykumar
8 Jun 2009, 8:56 AM
Hi
I want the combobox to behave like an textfield also. That is the user should be able to select the existing values and also enter a new value. How to do this ?

thanks

daddieke
8 Jun 2009, 11:58 AM
setEditable(true) I suppose

bhvijaykumar
15 Jun 2009, 8:02 AM
thanks !! did not realize that the behavior is default. Worked fine