PDA

View Full Version : [RESOLVED] ComboBox transform bug



evant
3 Jun 2007, 11:35 PM
Example page here:

http://www.bosweb.com.au/evan/test.html

The combo box is added correctly, however if you view the source in firebug, it ends up being:



<td id="ext-gen11">
<undefined id="ext-gen14" class="x-form-field-wrap" style="width: 166px;">
<input id="ext-gen13" class="x-form-text x-form-field" type="text" size="24" autocomplete="off"/>
<img id="ext-gen15" class="x-form-trigger x-form-arrow-trigger" src="http://extjs.com/s.gif"/>
</undefined>
</td>


This happens on both IE7 and FF2. Is there something whacky I'm doing or is this a bug?

jack.slocum
4 Jun 2007, 3:34 AM
What version are you running? I have never seen anything like that. : 0

evant
4 Jun 2007, 3:52 AM
It's 1.01a.

jack.slocum
4 Jun 2007, 4:05 AM
Ext.DomHelper.useDom = true;

You probably want to turn that off after building your tables and selects. That is definitely the reason. I have changed useDom to default to "div" when no tag is specified as html mode does in SVN which corrects the issue.

evant
4 Jun 2007, 4:13 AM
Yep, that has corrected it. Thanks for your help.

jack.slocum
4 Jun 2007, 4:19 AM
What's funny is the tag "undefined" appears to behave the same as a div. :-? :))

BPreusing
15 Jun 2007, 7:05 AM
What's funny is the tag "undefined" appears to behave the same as a div. :-? :))

Just FYI:
I had a similar bug, which put a <font> dom into the hiddenField instead of the new input field (font was surrounding the transformed field).
Setting useDom to true helped. (1.0.1a)