PDA

View Full Version : Entry point not working after changing



cabster
4 Nov 2009, 12:41 PM
Hello guys,

I attached a picture with my problem.
I created a project. I changed the entry point and the application won't work.
It stills look at the old entry point.

Can anybody tell me how to make this work?

cabster
9 Nov 2009, 3:33 PM
Nobody?

Padster
10 Nov 2009, 4:36 AM
Your screen shot is quite hard to read but i seems that your project is called differently from your gwt.xml file.

As i under stand it your XML file must be the same name as your project so FgwNetworks.gwt.xml and not Application.gwt.xml

thats what the message is telling you this file was not found

Padster
10 Nov 2009, 4:41 AM
also the gwt.xml file should be on the same level as the client package not inside it

cabster
10 Nov 2009, 10:47 AM
I started all over.

I created a new project and the project generated the package "com.fgwnetworks.base"
I did a test and it went well.

Now i created a new package inside "com.fgwnetworks.base"
The package is called: "com.fgwnetworks.base.main"

In that package i added a new Class called Application.

When i call that class from the entry point i get the following error:


[ERROR] Errors in 'file:/I:/JAVAworkspace/fNk/src/com/fgwnetworks/base/client/FNk.java'
[ERROR] Line 27: No source code is available for type com.fgwnetworks.base.main.Application; did you forget to inherit a required module?


WHat am i doing wrong?

Padster
11 Nov 2009, 12:25 AM
By default the src should be put into a package called client not base however the 2nd error is telling you this as it says it cannot find the src.

You can declare extra source locations by doing




<!--Source Packages-->
<source path="client"/>
<source path="base"/><!--ADD BASE-->

cabster
12 Nov 2009, 4:35 AM
By default the src should be put into a package called client not base however the 2nd error is telling you this as it says it cannot find the src.

You can declare extra source locations by doing




<!--Source Packages-->
<source path="client"/>
<source path="base"/><!--ADD BASE-->




I will try this tommorow. See if that works. (this should be added in the config file i think right?)

Padster
12 Nov 2009, 4:37 AM
yeah add it to your .gwt.xml file