PDA

View Full Version : TabPanel and component header



ktlili
17 Nov 2009, 5:32 AM
Hi,

I have a TabPanel with only 2 tabItems. Is it possible to add a component (i.e. textField) in the same level than the 2 tabItems (see screenshot)?

Regards.
KT

sven
17 Nov 2009, 5:34 AM
You can extend TabPanel for this. Simple render a textfield into the header section. This probably will need some adjustments, but is possible.

ktlili
17 Nov 2009, 5:39 AM
Thanks for your quick reply. I will try that.

Regards.
KT