PDA

View Full Version : [FIXED][3.??] StripeRows Does Not Work



Kevin Gale
7 Dec 2009, 11:30 AM
Hi.

I have set stripeRows to true in my grid panel but it does not seem to do anything. According to the docs a default CSS rules that sets the background coloru should be applied.

This is using extJS 3.0.3 and Safari 4.0.4 under Mac OS X.

Is this a known bug?


Regards,
Kevin.

Animal
7 Dec 2009, 12:06 PM
You have to supply the rules.

It adds the class "x-grid3-row-alt", and you decide what to do with that.

Animal
7 Dec 2009, 12:09 PM
Looks like there is a supplied rule. It just doesn't set a very good background colour! It uses #fafafa which is just about white!

Kevin Gale
7 Dec 2009, 1:11 PM
Hi.

Thanks for your reply.

Yes, you are correct.

If I look extremely closely at my laptop screen I can see a difference in the row background colours.

Can I suggest that the background colour is changed slightly in the default CSS so that it stands about a bit more.


Regards,
Kevin.

evant
7 Dec 2009, 1:11 PM
There's actually a typo in one of the var names, it's since been corrected.

cerad
15 Jan 2010, 1:19 PM
I know the thread is closed but the almost impossible to see value of #fafafa is still in the latest 3.1.0 release.

Jamie Avins
15 Jan 2010, 1:55 PM
Not considered a bug, more of a feature request to change it...

cerad
15 Jan 2010, 3:54 PM
Not considered a bug, more of a feature request to change it...
Fair enough but in that case perhaps we should edit the post which indicates it was "corrected".