PDA

View Full Version : [INFOREQ] Bug with Ext.ux.grid.GridFilters



samax
7 Jan 2010, 1:28 AM
Hello,
I'm trying to use the GridFilters ux, and it works well with a simple layout, composed of a simple viewport, a container panel and the GridPanel inside it.

But when I try to insert the grid in a more advanced view, the filters menu shows a little square when I place my cursor over. Furthermore, the columns which have no attached filter shows the same filter menu with the same little square. Finally, even the "disabled" option doesn't works, all the filters menus are activated and shows the little square.

Here is a screenshot of the problem:

http://tof.canardpc.com/view/da9eb6bd-5395-4ac1-a5e6-64b269176a9e.jpg

samax
11 Jan 2010, 6:47 AM
up!

samax
14 Jan 2010, 1:29 AM
Does someone has a solution plz ? (:|

Condor
14 Jan 2010, 1:47 AM
Could you post a testcase that demonstrates the issue?

samax
14 Jan 2010, 2:11 AM
Thank you for your reply, I will try to post a testcase soon.