PDA

View Full Version : [INFOREQ][3.x]Russian locale is broken



vladsch
7 Jan 2010, 12:16 PM
Hi,

I updated from SVN yesterday and russian locale is broken (contains many incorrect symbols, for example in month names). I compared with public 3.1 locale but public (3.1) version is correct

VinylFox
8 Jan 2010, 6:13 AM
Could this be some kind of encoding/transfer issue? The file itself has not changed since 6/29/2009.

geoffrey.mcgill
8 Jan 2010, 9:54 AM
This might be an issue with the encoding when using JS Builder (http://www.extjs.com/products/jsbuilder/).

Run JS Builder against the project, then compare the original \src\locale\ext-lang-ru.js file with the post JS Builder copy. For me they are different and new copy is symbol soup for the values.

Just wondering if anyone else can confirm? I'm building on a Vista box.

Might be good to move this thread to the JS Builder forum.