PDA

View Full Version : Refresh in a LayoutContainer



G.edwin
4 Feb 2010, 2:10 AM
Hi,

I'm facing a problem with a LayoutContainer. I want to remove all elements in this container and add new ones.

The remove and add process is ok, but the container does not display the new elements I have added.
I have noticed that if I select an other tab, and come back to the current one (with this LayoutContainer) it is ok, my new elements are visible.

But how to refresh the container to display new elements ? I tried repaint(), show()... without success.

Any help will be welcome :)

Cheers,

Gabriel

micgala
4 Feb 2010, 2:54 AM
Hi.

Try calling layout()

G.edwin
4 Feb 2010, 6:52 AM
Thanks a lot Micgala, it works !

Problem solved.