PDA

View Full Version : [CLOSED-574] Bug with Toolbars in Firefox 3.6



SmyersM
15 Feb 2010, 1:19 PM
The problem is as described below:

http://www.extjs.com/forum/showthread.php?t=91996

evant
15 Feb 2010, 2:59 PM
Confirmed for 3.6, the behaviour doesn't present itself on 3.5.x.

jb4
23 Mar 2010, 4:12 PM
in FF 3.6.2 FIXED

evant
23 Mar 2010, 5:33 PM
I can confirm this. Looks like it was a bug in FF 3.6. Going to mark this issue as closed.