PDA

View Full Version : grid set "loadMask: true" will cause IE Error



craneleeon
17 Jul 2007, 5:02 AM
gride set "loadMask: true" will cause IE Error

var grid = new Ext.grid.Grid('resultPanel', {
ds: ds,
cm: colModel,
selModel: new Ext.grid.RowSelectionModel({singleSelect:true}),
enableColLock:false,
loadMask: true
});
grid.render();
grid.getSelectionModel().selectFirstRow();
ds.load();

this script failed on both IE, but works well on Firefox.

mystix
17 Jul 2007, 5:58 AM
please refer to http://extjs.com/forum/showthread.php?t=8887
thank you

craneleeon
18 Jul 2007, 1:21 AM
This is about version 1.0.1a, IE7 & 6,

lgerndt
28 Jul 2007, 11:24 AM
I can confirm the bug, we see it too, using same version. It produces a runtime error which IE reports in a dialog. I don't have location of the error handy, as I work on a Mac most of the time. But I can certainly get and post it, if asked.

jack.slocum
28 Jul 2007, 12:09 PM
It's already been fixed. Time to upgrade.