PDA

View Full Version : Groupable grid



mihaip007
16 May 2010, 8:26 PM
Hi...!

Is there any way to have groupable grids?
Thanx
Mihai

jarrednicholls
18 May 2010, 5:07 AM
At this time no, we don't support changing the grid's view. Look for this capability in a future release. Thanks.

mihaip007
18 May 2010, 6:00 AM
Thank you very much - can't wait hehehe