Search Type: Posts; User: sperry

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Replies
    27
    Views
    4,453
    Hi Drenoux, thanks for sharing.
    Unfortunately it doesn't seem to work for me. I changed my test code to use a customized TreePanel. The first node is filtered but i still cannot expand it.

    The...
  2. Replies
    27
    Views
    4,453
    Ok i'll keep that in mind, but we're loosing the advantages of the asynchronous tree. For a tree with a thousand of elements in my case, the filter will become useless if the tree must always be...
  3. Replies
    27
    Views
    4,453
    Ok thanks
  4. Replies
    27
    Views
    4,453
    Hi sven, thanks for your reply

    I thought about it. I was wondering what would happen for the nodes that have been currently loaded if the user apply a new filter. That means I would have to...
  5. Replies
    27
    Views
    4,453
    Sven, may i have support for this please ?
    I guess i'm not the only one having that problem and the solution is not that obvious.
  6. Replies
    0
    Views
    741
    It seems to me that there is no obvious way to bind an attribute ( a collection of BeanModel) to a DualListField.

    An example :

    The DualListField has a store of BeanModel (A, B, C) in the left...
  7. Replies
    27
    Views
    4,453
    Hi sven

    I'm facing exactly the same problem as Gordon25 with an asynchronous tree which has a filter applied on its store.

    Here's a sample testcase which shows the problem. An asynchronous...
  8. Hi

    I ran into the same problem
    I guess that waiting for the component beeing shown may solve the problem but as far is understand the source code, it should work without any trick.

    Checked...
  9. Hi sven

    i thought it was a regression because the firefox behaviour was the same than ie's with Gxt 2.0.1.

    And sorry , i don't see what you mean with the "preview events" . Can you be more...
  10. Hi,

    I experienced a bug with mouse event detection since i moved from Gxt 2.0.1 to Gxt 2.0.2
    The bug occurs in Firefox (i use 3.5) while it doesn't in hosted mode and Internet Explorer

    I used...
Results 1 to 10 of 10