Search Type: Posts; User: crankin

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. There's no error at all. I thought it might be related to http://www.sencha.com/forum/showthread.php?175273-TabPanel-in-iOS4-Freezes-App-with-Phonegap&p=757904#post757904

    It's not exactly...
  2. Does anyone know where this bug is being tracked. I might be able to pitch in as I need this fixed ASAP
  3. I have an MVC app and I'm using Ext.tab.Panel as my main view. The app runs perfect on iOS 5 & 5.1 as well as Android. I have no problem, but on iOS 4.3 it breaks down.

    It will load fine and pull...
  4. s
  5. So what does that mean? My tab panel has layout set to 'card' but still animateActiveItem doesn't work. Meaning if you click on the list item it won't change the activate item at all, nothing happens.
  6. I have a MVC app up and running. Everything works fine except the animation the first time I click no a list item goes the wrong way. If I go back and click on any list item again then the animation...
  7. Replies
    4
    Views
    1,860
    Ok got it working. I had forgot to compile my sass :s

    But for future reference you must include the following in your scss file

    @include pictos-iconmask(iconname);

    And compile before it will...
  8. Replies
    4
    Views
    1,860
    Here's a screenshot when I prepend "../" onto the url so src="../lib/touch/resources...

    30486
  9. Replies
    4
    Views
    1,860
    I'm not sure. What it does do is put a black bar where the image should be (See Screenshot). You'll notice I have other images that just have a question mark place holder. That's because the src...
  10. Well I'm guessing since DataView is named such it's expected to be used as a VIEW and not a container. So I restructured the code so that my view inherits from DataView instead and then everything...
  11. Replies
    4
    Views
    1,860
    I'm trying to link directly to a pictos icon from one of my views but not sure what the url is. Here's my code:

    itemTpl: Ext.create('Ext.XTemplate',
    '<tpl for=".">',
    ...
  12. Replies
    7
    Views
    998
    I posted the same problem no one seems to have the answer. I can't figure this out either.
  13. Replies
    7
    Views
    1,118
    Try this just to test something out. Comment out the display line so
    /* display: -webki... */

    And see if that has any effect.
  14. Replies
    7
    Views
    1,118
    Looks like your missing a semi-colon after background color my man. Try this.

    .x-layout-box-inner{
    display:-webkit-box;
    position:relative;
    color: #FFFFFF;
    background-color: #6F4242;
    }

    You...
  15. Replies
    7
    Views
    1,118
    I know this might not make a lot sense but maybe try setting the z-index to something higher? It's worth a try.
  16. I'm trying to add a DataView to a Panel and no matter how I try it it won't render. The code is fine if I my dataview.show() and set the "fullscreen" config option to true then it renders the data...
Results 1 to 16 of 16