1. #1
    Sencha User
    Join Date
    May 2010
    Location
    Jakarta - Indonesia
    Posts
    169
    Vote Rating
    0
    yagi is on a distinguished road

      0  

    Question How to implement column layout in Window???

    How to implement column layout in Window???


    Hi all...

    I have a window and I use formPanel for the component. I've implemented layout column in the formPanel, but it doesn't work. I don't know where the mistakes is..

    Here is my code :
    Code:
    var formulaWindow = new Ext.Window({
            modal: true,
            title: 'Formula Management',
            width: 885,
            plain: true,
            height: 220,
            closeAction: 'hide',
            items: new Ext.form.FormPanel({
                frame: false,
                labelWidth: 50,
                bodyBorder: false,
                width : 885,
                border: false,
                defaultType: 'textfield',
                bodyStyle:'padding: 5px 5px 10px',
                labelAlign: 'right',
                items:[{
                    layout:'column',
                        items:[{
                            columnWidth:0.5,
                            labelWidth:100,
                            layout: 'form',
                            items: [
                            {
                                xtype: 'numberfield'
                                ,fieldLabel: 'ID'
                                ,id:'id'
                                ,name: 'id'
                                ,allowBlank: false
                                ,allowNegative: false
                                ,regexText: 'Input only number'
                                ,width: 300
                            }]
                    },{
                        columnWidth:0.5,
                        layout: 'form',
                        items: [
                            {
                                xtype: 'combo'
                                ,fieldLabel: 'Action Required'
                                ,id: 'action_req_id'
                                ,name: 'action_req_name'
                                ,hiddenName: 'idactdescription'
                                ,allowBlank: false
                                ,width: 300
                                ,emptyText: 'Select Action Required'
                                ,store: new newhid.core.id_event.actstore()
                                ,mode: 'remote'
                                ,triggerAction: 'all'
                                ,valueField: 'idactdescription'
                                ,displayField: 'descriptions'
                            }]
                    }]
                }],
      buttons: [
                    {
                        text: 'Submit',
                        formBind: true
                    }
                    , {
                        text: 'Cancel',
                        handler: function() {
                            formulaWindow.hide();
                        }
                    }
                ]
            })
        });
    Can someone help me to solve this please?

    Thanks..
    Berusaha dan Berdoa

  2. #2
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,361
    Vote Rating
    81
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    you're overnesting. you can configure the form panel to implement a column layout. Just set its layout to column.

    That said, you should configure the window's layout to fit.

  3. #3
    Sencha User
    Join Date
    May 2010
    Location
    Jakarta - Indonesia
    Posts
    169
    Vote Rating
    0
    yagi is on a distinguished road

      0  

    Default


    Oh ya.., it works now.

    I also forgot to change the id in each component, so they were the same id and it affects to the view..

    Thanks jgarcia
    Berusaha dan Berdoa

Similar Threads

  1. Column Layout window resize problem
    By artalat in forum Ext 3.x: Help & Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 13 Jul 2009, 9:58 AM
  2. How do I implement such a layout
    By deepbrain in forum Ext GWT: Help & Discussion (1.x)
    Replies: 1
    Last Post: 4 Feb 2009, 1:11 PM
  3. Column layout problem in a window
    By paulsschwarz in forum Ext GWT: Bugs (1.x)
    Replies: 1
    Last Post: 18 Sep 2008, 8:41 PM
  4. Layout Question (Column Layout in Window)
    By ikk0 in forum Ext 2.x: Help & Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 5 Apr 2008, 10:19 AM

Thread Participants: 1