1. #1
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,337
    Vote Rating
    75
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default Can a mod please change my locale from Japanese!?

    Can a mod please change my locale from Japanese!?


    I don't have a clue how the heck this happened, but I cannot revert it.

    http://tdg-i.com/img/screencasts/2010-10-11_1133.mp4

  2. #2
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,251
    Vote Rating
    73
    Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Happend to me too. Fixed it by clearing my Ext path cookie.

  3. #3
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,337
    Vote Rating
    75
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    good call. let me try that.

  4. #4
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,337
    Vote Rating
    75
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    How long ago did this happen? I wonder if this is a bug with vb4 or a hack. :-\

  5. #5
    Sencha - Community Support Team jay@moduscreate.com's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Frederick MD, NYC, DC
    Posts
    16,337
    Vote Rating
    75
    jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all jay@moduscreate.com is a name known to all

      0  

    Default


    OK, clearing cookies fixed it. What the deuce!?

  6. #6
    Sencha - Community Support Team Condor's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    The Netherlands
    Posts
    24,251
    Vote Rating
    73
    Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold Condor is a splendid one to behold

      0  

    Default


    Quote Originally Posted by jgarcia@tdg-i.com View Post
    How long ago did this happen?
    Not sure, somewhere last week...

  7. #7
    Sencha - Senior Forum Manager mitchellsimoens's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Gainesville, FL
    Posts
    35,668
    Vote Rating
    746
    mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute mitchellsimoens has a reputation beyond repute

      0  

    Default


    The bug happened for me when I went in to change my language to test this.

    For those who don't know how to clear cookies, there is a language drop down at the bottom of the forums pages. Change it to English and then go into your options and change it there too.
    Mitchell Simoens @SenchaMitch
    Sencha Inc, Senior Forum Manager
    ________________
    Check out my GitHub, lots of nice things for Ext JS 4 and Sencha Touch 2
    https://github.com/mitchellsimoens

    Think my support is good? Get more personalized support via a support subscription. https://www.sencha.com/store/

    Need more help with your app? Hire Sencha Services services@sencha.com

    Want to learn Sencha Touch 2? Check out Sencha Touch in Action that is in print!

    When posting code, please use BBCode's CODE tags.

  8. #8
    Sencha User michaelc's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Bay Area - CA
    Posts
    507
    Vote Rating
    0
    michaelc is on a distinguished road

      0  

    Default


    Ha ha, I was testing my multi-language app and changed my desktop to Kanji once, then left for a few minutes and it locked.
    had to have one of my coworkers help me change it back.

  9. #9
    Sencha User bclinton's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    265
    Vote Rating
    5
    bclinton will become famous soon enough

      0  

    Default


    This happened to me in Firefox a few weeks ago so I got in the habit of using the forums in Chrome without being logged in. But now Chrome is displaying the forums in Kanji too. If I log in, in either browser, and attempt to change my settings back to English, as soon as I touch the language drop down or click the save button I am redirected to a 404 error with an address like this in my URL bar:

    Code:
    http://www.sencha.com/forum/%3E%E3%83%98%E3%83%AB%E3%83%97%E3%83%9A%E3%83%BC%E3%82%B8%3C/a%3E%E3%82%92%E3%81%94%E8%A6%A7%E4%B8%8B%E3%81%95%E3%81%84%E3%80%82%3C/p%3E%20%20%20%20%3C/div%3E%3Cfieldset%20class=

  10. #10
    Ext JS Premium Member gevik's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    The Netharlands
    Posts
    265
    Vote Rating
    8
    gevik will become famous soon enough

      0  

    Default


    Just change the language in the forum page using the dropdown

Similar Threads

  1. change locale maintaining informations
    By jakovdt in forum Ext GWT: Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 3 Aug 2010, 12:04 AM
  2. Posts now requires mod approval?
    By dbassett74 in forum Community Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 24 May 2010, 7:13 PM
  3. Lightbox mod
    By mitchellsimoens in forum Ext: Q&A
    Replies: 0
    Last Post: 14 Apr 2010, 6:53 PM
  4. Change locale at runtime
    By drenda81 in forum Ext GWT: Help & Discussion (1.x)
    Replies: 4
    Last Post: 22 Jul 2008, 2:09 PM

Thread Participants: 5

film izle

hd film izle

film sitesi

takipci kazanma sitesi

takipci kazanma sitesi

güzel olan herşey

takipci alma sitesi

komik eğlenceli videolar